Energia negativa


Deseori, cand ma mai indispun diferite persoane, aud din partea celor care doresc cu bunavointa sa ma consoleze, expresia "Ignora-l! Nu are rost sa te consumi din cauza lui".
Le multumesc pentru aceste cuvinte, dar...
Sunt unele persoane pe care nu poti sa le ignori. Iti doresti din toata inima, te straduiesti, iti construiesti propriul scut, o iei pe rute ocolitoare numai sa nu te mai lovesti de ele, dar degeaba.
Ele nu se lasa ignorate! Se inarmeaza cu un baros, iti darama ziduletul tau roz cu floricele si iti deseneaza deasupra capului nori negri de furtuna.
Acestea sunt persoanele imbracate in energie negativa care, atunci cand intra in camera, aduc cu ele proasta dispozitie si iti invadeaza mediul cu uratenie.
Totul ia o nuanta de gri iar aerul devine inecacios. Prezenta lor iti sta ca o pata neagra pe pupila... La un moment dat ti se face si teama de ele, de ochii lor bulbucati, rosiatici de atata rautate, de venele care li se umfla pe gat atunci cand tipa, de pasii atat de apasati care lasa cratere de rautate si invidie in urma.


Nu iti doresti decat sa inchida usa pe dinafara si sa te lase sa iti pictezi in voie zidul in culori calde...

12 comentarii:

Antiignorantu spunea...

multi posedati..........

Mlle. Blanche spunea...

...sau, poate, in loc sa ii lasi sa iti intunece lumea, o poti colora tu pe a lor... poti incerca sa ii determini sa renunte la nuantele de gri in favoarea floricelelor roz.

deyu spunea...

bareaza-i cu energie pozitiva... vezi apoi ce iese din apriga lupta :D

-Lavu- spunea...

un adevăr spus foarte frumos.toţi facem faţă cum putem.

bubu spunea...

cute

ALy spunea...

Foarte deep postul ăsta!:)
Dacă nu merge partea cu ignoratul, încearcă să devi indiferentă faţă de prezenţa lor acolo, sau măcar dă impresia.
Timpul le rezolvă pe toate!

Mihnea spunea...

Viata nu e asa de alb-negru, pozitiv-negativ. Ce vezi tu in aer nu e energie negativa, e doar prostia propagata.

Wanna spunea...

@Mihnea: Dar nu vad viata alb-negru.
Si da... e si prostia propagata. Si pt ca ma afecteaza si pe mine, o numesc energie negativa. :)

Anonim spunea...

:)))
Wellcome to the Fight Club!
Enjoy pink bubbles. :)

Ghost spunea...

fotografia e extraordinara!:D

Anonim spunea...

POSTULAT AL ADFEVARULUI !
Noi suntem cei ce creem si nastem energiile pozitive sau negative ce iau forma matriciala de fluide energetice vectoriale ce pot modifica starii fizice,pshisice interpretate ca paranormale...! Dumnezeu este forta suprema creatoare univrsala si atat fara intrpretare intr-un alt fel si atat ,restul religiile,demonii,si alte manifestarii sunt creatia vointei noastre si aimaginatiei noastre inclusiv ritualurile,asadar atentie ce gandim ca genram ingeri sau demoni ..! Frica este starea de mijloc cum la o balanta avem centrul ,este cea mai periculoasa stare ca poate inclina generand energii de atractie negative ce mai apoi sa se materializeze in plan fizic real dand sentimentul unora presimtirea implinita care de fapt este o frica generatoare de energie negativa vectoriala catre persoana in cauza..!
AUTOR
LAURENTIU DUMITRESCU
FARADAY@K.ro

Anonim spunea...

nu mai stiu exact ce sa cred despre energiile negative si pozitive dar..... de la un timp parca o atrag mai degraba pe cea negativa...si stresul este contiinu din cauza asta..

Trimiteți un comentariu