Prima data...

Leapsa furata de la Ilana:

Primul cuvânt pe care l-am rostit: Nu mai tin minte ce am spus. Trebuie sa o intreb pe mama! :)) Oricum, am vorbit destul de devreme.

În prima zi de școală generală: Eram imbracata intr-un costumas rosu cu pantofi de lac albi si imi era frica de invatatoare pentru ca auzisem ca este foarte rea. M-am asezat in prima banca de la fereastra langa vecina mea si ma holbam curioasa la Abecedar.

Primul meu sărut: L-am primit la unul dintre jocurile copilaresti unde dai si primesti pupaturi: "Adevar sau provocare". Era vara, noapte, si aveam 12 ani.

Prima fomație care mi-a plăcut la nebunie:
Andre! Logic...

Primul CD cumpărat:
Nu CD. Caseta: Enrique Iglesias. :)))

În prima zi de liceu:
Aveam emotii. :) Si da... m-am indragostit de un coleg de clasa. :)))

Primele cuvinte pe care mi le-au adresat prietenele mele:
Nu imi amintesc. Cred ca cu o parte din prietenele mele m-am cunoscut in clasa a 2-a, asteptand in fata bibliotecii. Cred... Iar cu cealalta parte, am trecut mai intai printr-o etapa de "nu imi placi". Deci probabil de injuram reciproc... :)))

Prima zi de facultate:
Eram foarteeeee fara chef. Avusesem o noapte trista inainte si eram putin deprimata. Plus ca era si foarte cald... si... am fost obligata sa-i ascult discursul lui Basescu. Si nu am cunoscut niciun coleg pentru ca am fugit repede acasa.

Prima restanță:
Inca nu am avut o prima restanta! :)

Prima zi la locul de muncă:
Nu stiu daca a imparti pliante e chiar un loc de munca... Deci prima zi adevarata la un loc de munca adevarat a fost foarte plictisitoare. Nu stiam exact ce o sa fac si stateam izolata pe un scaun intr-un colt al biroului.

Prima dată când am postat pe blog:
Mi-am facut blog pentru ca aveam nevoie de unul pentru a participa la un concurs. Deci, nu a pornit din proprie initiativa. Apoi... mi-a placut sa scriu si am continuat.

La tine cum a fost prima data cand...?
Catre toti cititorii mei...

5 comentarii:

Raluca spunea...

Done :)

L. spunea...

heeei.. dar sa stii ca te suportam mai mult decat ma suportai tu :)

Anonim spunea...

mă bucur că ai luat-o și ai completat-o așa repede.
mi-au plăcut răspunsurile. ;)

Wanna spunea...

@L.: Ba nuuuuuu!!!!! :P

Vendretta spunea...

Foarte interesanta aceasta idee, am aplicat-o si eu la sfarsitul clasei a 11-a, deoarece a fost un an nebun (si cel mai frumos de pana acum), un an dedicat noilor experiente. Desigur ca unele vor ramane la stadiul de debut, iar altele sunt lucruri frumoase pe care le-am descoperit fara ssa vreau.

Trimiteți un comentariu