Dimineti de cafea


Dimineti...
Cand soarele imi inteapa ochii. Cand nu vreau sa ma trezesc. Parul ravasit imi gadila fata... Ma intorc pe cealalta parte si imi doresc sa mai visez. Sa te visez... poate.

Stop cadru... camera inca doarme. Si scoicile dorm. Si fluturii albastri de pe pereti dorm. Doar frunzele se misca gadilate de draperia stravezie.

"It's a beautiful day... The sky falls and you feel like it's a beautiful day!" - suna alarma. Poate mi-ai trimis un mesaj de "Buna dimineata!" Iar cand voi privi ecranul telefonului imi vei spune ca ti-e dor de mine... As vrea sa-ti fie dor de mine. Tu...

Inchid ochii... Te-as rupe din tavan... de acolo de unde ma privesti atat de sublim si de unde imi zambesti cum numai tu stii sa o faci. Te-as aseza langa mine si mi-as pune capul pe inima ta. As amorti asa... pentru o viata. Iar cand am sa adorm, tu ai sa te ridici si ai sa prepari cafeaua. Cafea dulce cu putin lapte. Cocotati in varful patului, am gusta-o impreuna si am rade de dimineata de pe chipurile noastre si de pijamalele colorate.Inchid ochii...

It's a beautiful day...

Ecranul telefonului e gol. Si azi imi beau singura cafeaua...

14 comentarii:

Un suflet spunea...

Trista postarea.Melancolica...dar sper sa aibe un final fericit intr-o zi

Anonim spunea...

foarte frumoasa postarea..

Andra spunea...

Stiu ca nu are acelasi efect, dar imi beau eu cu tine cafeaua :)...

Stefan spunea...

bine ca o ai (cafeaua) :)

@Anonim : o postare nu poate fi frumoasa, eventual textul ei
@Andra : cafeaua nu se bea schimband sentimemte ipocrite cu cineva pe care nu-l cunosti... fata asta nu se plange ca s-o consolezi tu
@Un suflet : planegam cand ii vedeam, impreunaaaa...

Oana Emilia spunea...

Kaos... esti teribil. Inca ma mai gandesc in ce sens. :)

Si sa stii ca o sa te urmaresc. :))

Andra spunea...

@Kaos: Daca nu stii despre ce vorbesc eu, mai bine te-ai abtine de la orice comentariu. Nu impresionezi pe nimeni cu atitudinea ta superioara.

Stefan spunea...

@Wanna : nu-s teribil ma... uite n-o impresionez pe aia inferioara... hi hi

PS : "It's a beautiful day" e o formatie hippie de prin anii '60... cantau frumos (e o piesa misto : let the woman flow... dar e pentru femei, Andra, mai cresti un pic, da pisi?)

Stefan spunea...

@Wanna : ah, da, sigur, urmareste-ma... si eu o sa mi intru pe aici..

Irra spunea...

<3

Ninsori Oglindite spunea...

Iti doresc dimineti pe cat se poate de frumoase.. si in legatura cu felul in care ti-ai asternut gandurile observ cu placere acea nuanta de gingasie si visare copilareasca pentru care te felicit.

Numai bine!

Andra spunea...

kaos: Nu am nici timpul si nici energia necesara pentru a ma contrazice cu tine, un necunoscut. Nu am absolut nimic de castigat si daca asta ma face inferioara si imatura, asa sa fie.
Iti doresc o viata plina de reflectii asupra speciei umane pentru ca este clar ca doar tu poti sa ne scoti pe noi, restul, din bezna in care ne ducem existenta patetica.

Ada spunea...

Wanna, ai vazut La vitta e bella ? Este un film, trateaza tema celui de-al doilea razboi mondial, numai ca este diferit de altele care trateaza aceeasi tema.

Ti-l recomand.

Iti vorbesc de el, pentru ca in momentul in care am terminat sa-ti citesc cuvintele, am ramas cu acelasi sentiment pe care mi l-a lasat filmul. Un gust al tristetii amare, imbibata in putina speranta.

Este un film special. Sper sa il urmaresti.

Cu drag.

Oana Emilia spunea...

Da, Ada. Am vazut filmul.
O maniera extraordinara de a privi tristetea...
M-a lasat fara cuvinte.

Iti multumesc ca mi-ai reamintit de el.

Sa ai o zi plina de pace, Ada.

Ada spunea...

Exact asa consider eu aceste cuvinte ale tale. O maniera extraordinara de a privi tristetea.

Iar tu sa ai o seara frumoasa!
Te pup.(chiar daca e doar virtual)

Trimiteți un comentariu